Arena Data Consulting

Arena Data Consulting er et digital konsulentbyrå i Oslo. Vårt fokus er å effektivisere arbeidsprosesser ved å samle en rekke disipliner innenfor ett og samme byrå. 

Vårt mål er å tilrettelegge for kompetanseoverføring ut mot våre kunder, samtidig som vi til enhver tid sikrer spisskompetanse og kapasitet til å hjelpe våre kunder med å ta strategiske viktige og riktige valg.

Dine digitale tjenester samlet på et sted

 

I dag er det nesten utenkelig at kundereisen ikke alltid har vært blant markedsførernes topp prioriteringer. Analysedata endret alt. Dagens ledende markedsførere identifiserer kundens atferd på alle berøringspunkter langs reisen. Dette er kraftige signaler som gir oss mulighet til å vurdere blant annet brukervennlighet, kvalitet, relevans, målgruppe m.m. Dette skaper spennende muligheter til å hjelpe våre kunder med å gi detaljert innsikt for å engasjere potensielle kunder.

 

Vi kan analyse

 

Arena Data Consulting har utspring fra Arena Data Software som startet med nettmåling på midten av 90-tallet. Siden den tid har vi utvidet vår kompetanse for å tilby våre kunder èn helhetlig digital tjeneste. I dag er vi et rent konsulentfirma. Vi gir bistand til kunder som ønsker å bygge en helhetlig digital strategi rundt sine digitale plattformer.  Vårt mål er å tilrettelegge for kompetanseoverføring ut mot våre kunder, samtidig som vi til enhver tid sikrer spisskompetanse og kapasitet til å hjelpe våre kunder med å ta strategiske viktige og riktige valg.

 

Om du ikke analyserer kundens berøringspunkter på digitale flater, begrenser du sannsynligheten for suksess.

 

 

Vi leverer digital markedsføring som en del av en helhetlig digital tjeneste

 

I en bransje med kontinuerlig endring er det viktig å effektivisere alle prosesser samt forenkle kommunikasjonen mellom organene. Hos Arena Data har vi utvidet våre tjenester slik at du kan forholde deg til én leverandør som sørger for synergi i en digital strategi på tvers av kanaler. Vi leverer målestrategi og implementering av tag management systemer, avansert dynamisk måling, analyse, digital markedsføring og rådgivning.

I den digitale verden er konkurransen stor. Jo raskere man tar i bruk innsiktarbeid fra analyse til å ta datadrevne beslutninger for å optimalisere kampanjer, jo raskere oppnår man målene man har satt seg. Med over 20 år i webanalyse har Arena Data tilegnet seg bred erfaring innenfor fagfeltet.

Ved å benytte seg av èn organisasjon som  leverer èn helhetlig digital tjeneste ligger tidsbesparelser og effektiv optimalisering i fokus. Noe som gir et stort fortrinn til å lykkes i det digitale markedet.

 

Les mer om digital markedsføring fra Arena Data Consulting her

 

Digital rådgivning
Digital rådgivning

Med digital rådgivning fra Arena Data får du råd om hvordan digitale verktøy og kanaler kan utnyttes for å legge gode digitale strategier. Uten en tydelig digital strategi er veien kort til en svak markedsposisjon. Arena Data sikrer at data og handlekraft går sammen for å sikre bedriftvekst.

Oppsett og Målestrategi

Oppsett av strategiske målestrategier gjør det lettere å utnytte data for analyser og anbefalinger. Arena Data bistår bedrifter med oppsett og definere gode målestrategier.

Optimalisering og Personalisering

Internett er i stadig endring. Det er alltid noe som kan oppgraderes, optimaliseres eller bør vedlikeholdes. Arena Data hjelper bedrifter med å optimalisere og personalisere nettstedtilværelsen til kundene.

Kart og kontakt