Markedsføringsbyrå i Oslo

Arena Data Consulting er et digital markedsføringsbyrå i Oslo. Vårt fokus er å effektivisere arbeidsprosesser ved å samle en rekke disipliner innenfor ett og samme byrå. 

Vårt mål er å tilrettelegge for kompetanseoverføring ut mot våre kunder, samtidig som vi til enhver tid sikrer spisskompetanse og kapasitet til å hjelpe våre kunder med å ta strategiske viktige og riktige valg.

Digital Markedsføringsbyrå i Oslo

Arena Data Consulting – Dine Digitale Tjenester Samlet

 

For å lykkes med digital markedsføring over tid kreves det i større grad innsikt fra analysedata. I dag er det nesten utenkelig at kundereisen ikke alltid har vært blant markedsførernes topp prioriteringer, analysedata endret alt. Dagens ledende markedsførere identifiserer kundens atferd på alle berøringspunkter langs reisen. Dette er verdifulle signaler som gir økt kjennskap til brukeren og samtidig belyser tekniske utfordringer som hindrer optimal drift på digital plattformer. 

 

Om du ikke analyserer kundens berøringspunkter på digitale flater,

begrenser du sannsynligheten for suksess.

 

Hos Arena Data Consulting er digital markedsføring et ledd i et større samspill for å hjelpe våre kunder med å nå deres forretningsmål. Dessverre ser vi ofte at viktige faktorer i dette samspillet ofte nedprioriteres eller utelukkes fullstendig.

Vi står for optimaliseringer basert på datadrevet innsikt og mener at innsiktasrbeid er elementært for online suksess. Vi ønsker å levere en helhetlig tjeneste som dekker alle digitale behov og tilbyr derfor:

 • Rådgivning på digitalisering av bedriftens forretningsmål
 • Teknisk gjennomgang av bedriftens digitale plattformer samt opprydding av eventuelle hinder som står i veien for optimalt drift. 
 • Implementasjon av sporingssystemer for å skaffe innsikt i potensielle kunders adferd.

Sporingssystemer gir oss muligheten til å segmentere innkommende trafikk. Dette gir økt kjennskap om brukeren og er verdifull innsikt som bidrar til treffsikker annonsering i digital markedsføring.

 • Digital markedsføringstrategi om å utnytte relevante plattformer for å øke konverteringer på bedriftens nettside
 • Oppsett av analyseverktøy, dashboard og rapportering av verdifull data.
 • Optimalisering av brukervennlighet basert på tolkning av analysedata

 

Vi ønsker å være med deg fra oppstart til markedsleder og forstår utfordringene som kommer fra å gå over til digitalisering. Derfor har vi satt sammen en digital startpakke som inkluderer digital markedsføring samt alle ovennevnte punkter. Innen 3 måneder ønsker vi å bygge en solid digital plattform som tåler vekten av å sitte på toppen av markedet.        

 

Vi leverer digital markedsføring som en del av en helhetlig digital tjeneste

 

 

 

Arena Data Consulting er et digital markedsføringsbyrå i Oslo med utspring fra Arena Data Software som startet med nettmåling på midten av 90-tallet.

 

Siden den tid har vi utvidet vår kompetanse for å tilby våre kunder èn helhetlig digital tjeneste.

 

I dag er vi et rent konsulentfirma som gir bistand til kunder som ønsker å bygge en helhetlig digital strategi rundt sine digitale plattformer. 

 

Vårt mål er å tilrettelegge for kompetanseoverføring ut mot våre kunder, samtidig som vi til enhver tid sikrer spisskompetanse og kapasitet til å hjelpe våre kunder med å ta strategiske viktige og riktige valg.

 

I en bransje med kontinuerlig endring er det viktig å effektivisere alle prosesser samt forenkle kommunikasjonen mellom organene. Hos Arena Data har vi utvidet våre tjenester slik at du kan forholde deg til én leverandør som sørger for synergi i en digital strategi på tvers av kanaler. Vi leverer målestrategier, implementering av Tag Management Systemer (TMS), avansert dynamisk måling, analyse, digital markedsføring, optimalisering og rådgivning.

 

Jo raskere du tar i bruk innsikt fra analyse og tar datadrevne beslutninger for å optimalisere kampanjer, jo raskere oppnår du målene dine. 

 

 

 

Ved å benytte seg av èn organisasjon som  leverer èn helhetlig digital tjeneste sparer du tid og penger

 

Les mer om digital markedsføring fra Arena Data Consulting

her

 

Vi har løsninger som passer for deg!
1
Arena
Startpakke
Et sterkt fundament er
grunnleggende for å oppnå
digital suksess
2
Arena
Konkurrent
Å være konkurransedyktig online
krever kontinuerlig optimalisering
med datadreven kunnskap
3
Arena Data
Markedsleder
Strategier på tvers av kanaler
Kontinuerlig datadrevet
optimalisering, kompetansebygging, Tett samarbeid.
 • DIGITAL
  RÅDGIVNING
 • OPPSETT OG
  MÅLESTRATEGI
 • DIGITAL
  MARKEDSFØRING
 • ANALYSE OG
  INNSIKT
 • OPTIMALISERING OG
  PERSONALISERING