Om oss

Arena Data Consulting er en videreføring av Arena Data Software. Vi har vært ledende i Norge på avansert webanalyse i over 20 år.

I dag er vi et rent konsulentfirma som gir strategiske råd og bistand mot en helhetlig digital strategi for våre kunder.

 

Vi jobber med kunder som DNB, YARA, OBOS, KLP, Norsk Tipping, Regjeringen, Gjensidige, BI, Norges Bank m.fl.

 

Vi har kontor i Vismabygget på Bjørvika, rett ved Oslo S.

 

Vi hjelper deg med gjennomføring og oppsett av digitale strategier

Michael Fongen Digital Advisor and Managing Director

Ekspert på visualisering, datauttrekk og dashboards. I tillegg til å lede møter med digital strategi internt og for ledende kunder i Norge, er Michael en glimrende inspirator for å bygge eierskap til data, samt forståelse for hva målinger har av betydning i sin helhet.

Når han ikke er på jobb har han fokus på trening mot neste Birken

Bjørnulf Vik Senior Analyst

Grunnlegger av Arena Data. Bjørnulf startet opp med Webanalyse ved å ta inn Webtrends til Norge for over 20 år siden. Han er senior analytiker og jobber som konsulent med ekspertise i å lage målstrategi av komplekse nettsider.

Når han ikke er på jobb tilbringer han mye tid som leder for Rolling Stones nettstedet iorr.org, med to millioner årlige besøkende.

Torstein Velvang Senior Data Analyst

Torstein leder kunder fra å ha lav digital modenhet til konkurransedyktig målestrategi gjennom systematisk rådgivning og innsikt i den digitale modenhetsmodellen. Han er ekspert på integrering og visualisering av offline og online data fra flere kilder.

Når han ikke er på jobb spiller han innebandy eller bygger på verdens beste nettsted for Lyn Fotball historie – lynhistorie.com

Åsmund Nyhus Vik Head of technical implementation and integration

Åsmund koordinerer alle tekniske aspekter av produksjonen. Han er ekspert på utvikling og programmering og har bygget systemet Camma, som er et verktøy for å styre webanalyse datasett innen markedsføring, kampanjer, produktbeskrivelser, dashbord m.m.

Når han ikke driver med webanalyse er han bl.a. materialforvalter og hjelpetrener for neste generasjon hockeyspillere i Frisk Asker.

 

Even Adrian Nilsen
Even Adrian Nilsen Technical Implementation Manager

Even er ekspert på frontend-utvikling og programmering.

Han har jobbet mye med software- og mobilapputvikling gjennom studietiden og sitter på aktuell kunnskap om dagens teknologi.

Når han ikke er på jobb holder han på med musikk. Even spiller både bassgitar og ukulele.

Thomas Ertzgaard Digital Marketing Consultant

Thomas jobber med konsultasjon og rådgivning innen digital markedsføring. Dette innebærer bistand av oppsett og iverksetting av digitale strategier på tvers av kanaler og annonseverktøy.  Digitale markedsstrategier knytter alle våre tjenester mot å nå våre kunders markedsmål

Utenom jobb trives Thomas når han kan være aktiv utendørs, eller drive med kampsport og yoga

Eino Nøsterud Frontend/ UX Developer

Eino optimaliserer digitale plattformer med hjelp av analysedata. Som siste ledd i prosessen sitter han med «diagnosen» og jobber kontinuerlig med å forbedre brukeropplevelsen til brukeren.