Om oss

Arena Data er ledende i Norge på avansert webanalyse. Vi jobber som digitale rådgivere for kunder som DNB, YARA, OBOS, KLP, Norsk Tipping, Regjeringen, Gjensidige, BI, Norges Bank m.fl.

Vi har etablert oss med kontor i Vismabygget, Bjørvika, rett ved Oslo S, for å kunne være nær våre kunder sentralt i Oslo

Bjørnulf vik Analytiker

Grunnlegger av Arena Data, og startet opp med Webanalyse for 20 år siden, ved å ta inn Webtrends til Norge i 1996.

Når han ikke er på jobb tilbringer han mye tid som leder for Rolling Stones nettstedet iorr.org, med to millioner årlige besøkende.

Michael Fongen Digital markedsfører og analytiker

Ekspert på visualisering, datauttrekk og dashbords. I tillegg til å lede møter med digital strategi for ledende kunder i Norge, er Michael en glimrende inspirator for å bygge eierskap til data, samt forståelse for hva målinger har av betydning i en helhet.

Når han ikke er på jobb har han fokus på trening mot neste Birken.

Torstein Velvang Analytiker

Ekspert på å lede en kunde fra å ha lav digital modenhet til konkurransedyktig målestrategi, gjennom systematisk rådgivning og innsikt i den digitale modenhetsmodellen.

Når han ikke er på jobb bygger han på verdens beste nettsted for Lyn Fotball historie – lynhistorie.com, samt at han alltid har en ny webanalyse podcast å lytte til.

Asmund Vik Utvikler og ekspert på TMS

Åsmund er ekspert på utvikling og programmering. Han har bygget systemet Camma, et vertøy for å styre webanalyse datasett innen markedsføring, kampanjer, produktbeskrivelser, dashbord m.m.

Når han ikke driver med webanalyse er han bl.a. materialforvalter og hjelpetrener for neste generasjon hockeyspillere i Frisk Asker, p.t. U9.

Alexander vik Analytiker og ekspert på datasikkerhet

Spesialist på målescript og målestrategi, og er sertifisert på Webtrends Analytics, Google Analytics og Tealium iQ Tag Management.  I tillegg er han ekspert på datasikkerhet og personvern.

Når han ikke er på jobb, liker han trening i skog og mark både gjennom sykling og løping.

Deg?
Vi ansetter nye nå.

Kontakt oss

Kart og kontakt